Domatesler ve biberler yıkayın ve küp küp doğrayın ve pişen etin üzerine ilave edin. Sarımsaklar ayıklayın, küçük küçük doğranıp pişen dana stragonofun üzerine ekleyin. Büksel lahanalarının üzerine ayrı bir kapta zeytinyağı ve limon sosu ilave edin. Dana stragonof piştikten sonra servis tabağının yanına Brüksel lahanaları ilave edin üzerine pul biber serperek servis yapın.
Malzemeler:
400 gram dana straganof 500 gram Brüksel lahanası 2 çorba kaşığı kadar zeytinyağı 2 çorba kaşığı kadar yoğurt 4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kadar tuz 1 adet limonun suyu 1 çay bardağı kadar su
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder