
Sütü kaynat , ılıt. Sütün bir kısmı ile
mayayı erit. Margarin ve şekeri iyice karıştır. Yumurtayı ekle. Süt ,
maya, margarinli şeker, yumurta karışımına unu ekle. Vanilyayı ekle ve
yağlı kaba dök.
30 dakika mayalandır. 200 derece 20 dakika pişir
Bu miktarlar 4 porisyon içindir. Dilerseniz 2 katını (8 porsiyon için) koyabilirsiniz.
1 porsiyon 50 g olarak hesaplanmıştır.
MALZEMELER :
1/2 çay bardağı süt , 1 silme yemek kaşığı kuru maya, 6 silme yemek kaşığı margarin, 6 silme yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 yumurta, 10 silme yemek kaşığı pirinç unu, 1/2 vanilya
1/2 çay bardağı süt , 1 silme yemek kaşığı kuru maya, 6 silme yemek kaşığı margarin, 6 silme yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 yumurta, 10 silme yemek kaşığı pirinç unu, 1/2 vanilya
Değişim : 3.4 g protein, 35.5 g karb , 2.6 g yağ
Ekleyen : DİYETİSYEN DÜNYASI
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder