7 Şubat 2012 Salı

IZGARA SEBZE



Patlıcan ve kabakları uzun uzun dilimleyin. 1 kabak dilimi 0,5 cm kalınlığında olmalıdır)
Tost makinesinde sebzeleri pişirin. 10-15 dakikada ızgara sebzeler hazır olacaktır. Tavada rendelenmiş domates, biber ve sarımsakları pişirin. Sosa 1 tatlı kaşığı kadar yağ ilave edebilirisiniz. Üzerine nane ,
kırmızı biber ve kara biber ekleyin. İsterseniz üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyebilirisiniz. En üste domatesli sos ilave edin. Dilerseniz ızgara sebzelerin yanında havuç da ekleyebilirsiniz. Ama havuç 1-2 dilimden fazla olmasın.
Malzemeler:
• patlıcan • kabak • yeşil- kırmızı biber • yoğurt • baharatlar • sarımsak • salça-domates
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder