7 Şubat 2012 Salı

BUĞDAY SALATASI

Limonlu tuzlu suda haşlanan buğdayı süzüp soğumaya bırakın. Mantarları tavada suyunu çekene kadar soteleyin. Patlıcanların üzerini alüminyum folyo ile kapladıktan sonra
ocak üzerinde çevirerek közleyin. Soğuduktan sonra temizleyin. Buğdayları servis tabağına alıp patlıcanları ekleyin. Biber ve domatesleri küçük küçük doğrayın. Maydanoz, taze soğan ve dereotunu kıyın. Tuzunu ayarlayıp yağ ve limon ilavesiyle tüm malzemeyi karıştırın.
Malzemeler.
2 su bardağı haşlanmış buğday, 1 su bardağı mantar, 3 adet domates , Bir adet limon , 3 adet dolmalık kırmızı biber , Yarım demet maydanoz , Yarım demet taze soğan, yarım demet dereotu , 1 büyük boy patlıcan , 2 yemek kaşığı zeytinyağ,
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder