
Patlıcan ve kabaklar közlenince 2 yemek kaşığı zeytinyağını geniş ve derin bir tavada ısıtın. Sarımsak ve soğanları ekleyip 4 dakika pişirin. Domates ve biberleri ekleyip 5 dakika daha pişirin. Patlıcan, kabak, 1/4 su bardağı. fesleğen, kekiği, tuz ve karabiber ilave edin. Ateşi kısıp yarım saat pişirin. Servise hazır.
Malzemeler:
2 orta boy patlıcan, küp küp doğranmış 4 orta boy kabak, küp küp doğranmış 1/2 su bardağı + 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı taze kekik, doğranmış tuz, karabiber 5 adet domates 2 orta boy dolmalık biber, kırmızı ve sarı
4 diş sarımsak, doğranmış 2 orta boy soğan, piyazlık (yarım ay
şeklinde) doğranmış yarım su bardağı taze fesleğen, doğranmış yarım su
bardağı maydanoz, doğranmış
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder