
Kabakları yıkayıp ayıklayın. İri iri doğrayın. Bir tencereye 1 çay bardağı suyu ve kabakları ile edip pişirin. Esmer şekeri, tarçını, yumurtayı, sütü ve bal kabağını bir kapta
çırpıcı yardımı ile iyice karıştırın. Isıya dayanıklı kâselere eşit miktarda bölün. Fırın tepsisinin içine 2 su bardağı su ilave edin Kâselere aralıklı bir şekilde tepsinin işçine dizin. Önceden ısıtılmış 170’C’deki fırında 15–20 dakika pişirip servis yapın.
MALZEMELER :
1 su bardağı esmer şeker, 1 çay kaşığı tarçın, 1 yumurta, 1/2 lt az yağlı süt, 1 çay bardağı su, 250 g bal kabağı, 250 g light sade dondurma
Kalorisi : 80
Değişim : 1 süt+ 1 meyve
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder