
Elmaları ve muzu kabuklarını soyduktan sonra rendeleyiniz.
Pötibör bisküvi ve cevizleri rondo yardımıyla un kıvamına
getiriniz.Tarçını da ekleyip tüm malzemeleri derin bir
kabın içinde karıştırınız...Malzemeler hamur kıvamına gelene kadar
karıştırınız.Hamur kıvamına gelince küçük toplar halinde
yuvarlayınız.Üstüne Light süt ile hazırladığınız pudingten
1 tatlı kaşığı ekleyiniz.
NOt: Soğuk servis etmek için toplara sos eklemeden önce 1-2
saat buzdolabında bekletiniz.
Afiyet Olsun
MALZEMELER :
2 Elma 1 Muz Pötibör Bisküvi Tarçın Ceviz Sosu İçin : Light Süt Kakaolu puding
Kalorisi : 1 top: 35 kalori
Değişim : 1 meyve
Ekleyen : özge bezirci
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder