7 Şubat 2012 Salı

DİL PEYNİRLİ PİLİÇ SARMA ( 4 kişilik)

Tavuk etleri ince bir şekil alıncaya kadar dövün. Mantarları yıkayın ve ince halkalar şeklinde doğrayın. Dil peynirini rendeleyin. Mantarı ve peyniri karıştırıp dört tavuk göğsünün ortasına eşit miktarda paylaştırın. Tavuk göğüslerini sıkı bir şekilde
sarın uçlarını kürdanla kapatın ve bir tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170’C’deki fırında 30–45 dakika pişirin. Kabakları ve domatesleri yıkayıp halka halka doğrayın. Bir tavaya önce kabakları sonra domatesleri koyarak 10–15 dakika pişirin. Pişen tavuk sarmanın yanına kabak ve domatesleri ilave edip üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyerek servis yapın.
Malzemeler:
400 gram tavuk göğüs 200 gram mantar 100 gram az yağlı dil peyniri 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet domates 2 adet kabak 1 tatlı kaşığı kadar tuz 8 adet kürdan
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder