
Ayrı bir tencerede şeker ve su kaynatılır. Kaynamaya başladığında limon suyu eklenir 1-2 dakika daha kaynadıktan sonra altı kapatılır.
Fırından çıkan kek 1-2 dakika bekletildikten sonra üzerine sıcak şerbet
yavaş yavaş dökülür. 2 saat sonra tatlınız servise hazır. Servis
ederken üzerine krem şanti ekleyebilirsiniz.
MALZEMELER :
Malzemeler: -4 yumurta -1 su bardağı şeker -1 su bardağı irmik -1 su bardağı haşhaş -1 su bardağı un -1 çay kaşığı kabartma tozu Şerbeti için : 1 su bardağı şeker, 4 su bardağı su , yarım limon suyu
Kalorisi : 190
Değişim : 2 Ekmek + 1 yağ + 1 meyve
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder