7 Şubat 2012 Salı

LAHANALI KABAK ÇORBASI




2 su bardağı su kaynayınca içine lahana, kabak ve havucu ilave edilip 7–8 dakika pişirin. Pişen lahana çorbanızın üzerine rendelenmiş domatesi, zeytinyağını, tuzu, karabiberi ve pul biberi ilave edin 7–8 dakika daha kaynatın üzerine yeşil soğan ilave edip limon dilimi ile servis yapın.

MALZEMELER :
4-5 yaprak adet doğranmış beyaz lahana ½ adet rendelenmiş havuç, 2 adet rendelenmiş domates 1 adet halka halka doğranmış yeşil soğan 3 su bardağı su 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1/3 çay kaşığı karabiber, ¼ çay kaşığı pul biber, 1/ 4 çay kaşığı tuz

Kalorisi : 80

Değişim : 1 sebze + 1 yağ


* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder