7 Şubat 2012 Salı

Diyet Tavuk Şiş



Bonfileleri, biberleri ve pırasaları yıkayıp, kurulayın ve iri parçalar halinde doğrayın. Soğanları soyup kalın halka şeklinde kesin. Bütün malzemeleri teker teker, şişlere geçirdikten sonra üzerlerine
tuz ve karabiber serpin. Sıvı yağı tavada kızdırın ve orta ateşte şişleri ara ara çevirerek kızartın. Bir kapta yoğurda tuz, karabiber ve kırmızı biber serperek karıştırın, tavuk şişlerle birlikte servis yapın.

Malzemeler:
- 4 adet biber
- 500 gr. tavuk bonfilesi
- 2 adet pırasa
- 2 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 250 gr. yoğurt
- yarım tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- tuz, karabiber
- 5 adet tahta şiş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder