7 Şubat 2012 Salı

ENGİNAR SALATASI

Enginarları temizleyip, limonlu suda haşladıktan sonra, suyunu süzün ve küçük küçük doğrayın. Üzerine haşlanmış mısır, bezelye, kıyılmış mantar, zeytin ve dere otu ilave ederek karıştırın. Yoğurt mayonez
ve dövülmüş sarımsağı karıştırıp enginarlı karışımın üzerine dökün. Servis edip afiyetle yiyin.

Malzemeler:
2 adet enginar, ¼ çay bardağı taze limon suyu, 5 adet mantar, 5 adet yeşil zeytin (kırmızı biberli), 2 yemek kaşığı bezelye, 1 su bardağı az yağlı yoğurt, 2 yemek kaşığı light mayonez, 3 diş sarımsak, 3-4 dal tuz
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder