7 Şubat 2012 Salı

Mısır Ekmeği

Sütü kaynat. Tereyağı erit sıvıyağ ile karıştır. Şeker ve tuzu ilave et. Mısır ununu bu karışıma ekle.
(sulu kıvamda) Peynrini karıştır. Yağlanmış tepsiye dök, orta hararetli fırında 30-40 dakika pişir.


Malzemeler:



150 g (1.5 çay bardağı) süt, 125 g (1 çay bardağı erimiş) tereyağ veya margarin, 1/2 çay bardağı sıvıyağ, 1 silme tatlı kaşığı (5g) şeker, 1 silme kaşığı tuz (5g), 3.5 çay bardağı (350g) mısır unu , 2 kibrit kutusu peynir    


www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder