7 Şubat 2012 Salı

Peynirli Börek

 
Yufkayı 8 dilime bölün. Bir tanesinin içine beyaz peynir ve light kaşarı karıştırararak koyun. içine karabiber ve severseniz kekik ekleyin. Çörek otu da damak tadına göre eklenebilir.Yufkayı kalın köseninden ince tarafa doğru sarın. ve olduğu gibi suya batırıp fırın tepsisine koyun... Bu kadar hızlı ve az malzeme var diye şaşırmayın! Fırında çıtır çıtır kabaran böreklerin tadına bakınca inanamayacaksınız!
Afiyet olsun!

MALZEMELER :
yufka peynir (beyaz, light kaşar) baharat(karabiber, kekik vb) çörek otu

Kalorisi : 140 kalori 

Değişim : 1 ekmek + 1 et

Ekleyen : Diyetisyen Güneş AKSÜS
 
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder