
Yufkayı
8 dilime bölün. Bir tanesinin içine beyaz peynir ve light kaşarı
karıştırararak koyun. içine karabiber ve severseniz kekik ekleyin. Çörek
otu da damak tadına göre
eklenebilir.Yufkayı kalın
köseninden ince tarafa doğru sarın. ve olduğu gibi suya batırıp fırın
tepsisine koyun... Bu kadar hızlı ve az malzeme var diye şaşırmayın!
Fırında çıtır çıtır kabaran böreklerin tadına bakınca inanamayacaksınız!
Afiyet olsun!
MALZEMELER :
yufka peynir (beyaz, light kaşar) baharat(karabiber, kekik vb) çörek otu
Kalorisi : 140 kalori
Değişim : 1 ekmek + 1 et
Ekleyen : Diyetisyen Güneş AKSÜS
* www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder