7 Şubat 2012 Salı

TURP OTU SALATASI

 
Ege otlarından yapılan çeşit çeşit salataların en güzel tarafı hem çok lezzetli hemde kalorilerinin düşük olmasıdır. Marul ve roka yemekten sıkıldığınızda, yemeklerde bu salatadan faydalanabilirisniz. Turp otunu guzelce yıkayın,
sap kısmın çok dipten olmamak şartıyla kesin. Turp otunu 3-4 parçaya bölün ve haşlayın. Çabuk pişer. Üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve bol limon sıkarak tüketin.istediğiniz kadar fazla yiyebilirsiniz. Biraz sulu bir şekilde de bırakabilirsiniz.


Malzemeler : 
turp otu zeytinyağı limon
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder