7 Şubat 2012 Salı

KAŞARLI ISPANAK (6 KİŞİLİK-1 PORS.)

KAŞARLI ISPANAK (6 KİŞİLİK-1 PORS.)


Ispanakları yıkayın ve ayıklayın. İnce ince doğrayın, tencereye koyun. Kısık ateşte 8-10 dakika pişirin. Patatesi yıkayın ve ayrı bir tencerede haşlayın.
Haşlanan patatesi rendeleyin. Sıcağa dayanıklı bir kapta zeytinyağı ile karıştırın. ıspanak ve patatesi karıştırıp üzerine kaşarı rendeleyin. Galeta ununu yemeğin üzerine ekleyin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri pembeleşinceye kadr pişirin.
Malzemeler:
1 demet ıspanak, 1 orta boy patates, 1 su bardağı kadar su, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 200 g az yağlı kaşar, 1yemek kaşığı galeta unu, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber


www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder