7 Şubat 2012 Salı

TAVUK SOTE

TAVUK SOTE

Göğüs etlerini küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp, teflon tavaya alın. Orta ateşte etler suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurup, tuz serpin. İnce kıyılmış soğan, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip sote edin.
Biberleri ince şeritler halinde, domatesleri küçük küçük doğrayıp tavaya ilave edin. Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı olarak ara sıra karıştırarak 15 dakika orta ateşte pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Malzemeler:

2 Adet tavuk göğüs, 1 Adet soğan , 1 Adet dolmalık kırmızı biber, 5 Adet çarliston biber, 2 Diş sarımsak , 2 Çorba kaşığı zeytinyağı, 2 Adet iri domates , Tuz, karabiber, kekik


www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder