7 Şubat 2012 Salı

HARDAL SOSLU TAVUK SALATASI

tavukları orta boy bir tavada 15–20 dakika pişirin. Tavukları ince dilimler şeklinde doğrayın.
Domatesi, salatalığı, marulu, taze soğanı, zeytinyağını karıştırın. Yayvan bir servis kâsesine aktarın üzerine tavuk dilimlerini ekleyin.

Sosu için
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 diş rendelenmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı balzamik sirke
Hazırlanışı: Zeytinyağı, hardalı, tuz, sirke ve sarımsağı iyice karıştırın. Salatanın üzerine eşit miktarda ilave edin.

Malzemeler:
450 gram kemiksiz tavuk göğüs eti 2 çorba kaşığı zeytinyağı 3 adet doğranmış salatalık 4 adet doğranmış domates 4 sap doğranmış taze soğan ½ demet maydanoz ½ adet doğranmış marul
www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder