7 Şubat 2012 Salı

Fırında Kabak Mucver



Kabaklari yikadiktan sonra rendeleyin.
Rendelediginiz kabaklarin suyunu sikip ayirin, (daha sonra corbalariniz icin kullanabilirsiniz.)
Bir firin kabina rendelenmis kabak, lor peynir, dereotu ve siviyagi koyun.
Sonra yumurtayi kirip karistirin
Azar azar unu ekleyerek kivami koyulastirin.
200 derecelik firinda uzeri kizarana dek pisirin.
Afiyet olsun.
Not: malzemeler 4 kisiliktir. kalori ve degisimler 1 porsiyon icindir.
Malzemeler:
4 kisilik 2 orta boy kabak 1 cay bardagi lor peynir 1 yumurta 1 yemek kasigi siviyag 2 yemek kasigi un dereotu

www.diyetisyendunyasi.com'a teşekkürlerimizle..  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder